Nilsiän Helluntaiseurakunta - Seurakunta sinua lähellä ja sinua varten
Etusivu  ·  Historia  ·  Linkit  ·  Seurakunta / Kuvagalleria  ·  Toiminta  ·  Toimintakalenteri  ·  Usko  ·  Yhteystiedot

 Päivänsana


 Yhteystiedot
Nilsiän Helluntaiseurakunta
Nilsiäntie 62
73300 Nilsiä
0400- 732 471

 Rukouspalvelu
Ruokousaiheiden jättäminen onnistuu nyt sähköisesti
 » Rukousaiheet

 Yhteydenotot
Palautteet koskien toimintaamme, sivustoa tai muuten seurakuntaa jätetään seuraavalla lomakkeella
 » Palautelomake

 Kysymykset
Kysy mieltäsi askarruttavista asioista suoraan pastoriltamme
 » Lähetä kysymys
 » Lue vastauksia

 

ToimintaPaikallinen työ
Paikallistasolla helluntaiseurakunnan oma toiminta keskittyy Nilsiässä suurelta osin seurakunnan rukoushuoneella järjestettäviin tilaisuuksiin. Viikoittaiset tilaisuudet ovat lähinnä keskiviikon ja perjantain rukouskokoukset, ja sunnuntaina pidettävät jumalanpalvelukset. Sunnuntain tilaisuuden aikana on myös erikseen lapsille tarkoitettu pyhäkoulu.

Ehtoollisjumalanpalvelus on pääsääntöisesti joka kuukauden ensimmäinen sunnuntai.
Rukoushuoneella järjestettävän kokoustoiminnan lisäksi pidämme toivomusten mukaan tilaisuuksia kodeissa ja järjestämme laulutilaisuuksia mm. terveyskeskuksen vuodeosastolla, vanhainkodeissa ja eri hoitolaitoksissa.

Tutustumiskäynnit seurakuntaan
Erilaiset ryhmät, yhdistykset ja kerhot ovat tervetulleita tutustumaan helluntaiseurakunnan tiloihin, toimintaan, opetukseen ja vaikkapa lähetystyöhön sopimuksen mukaan. Järjestämme mielellämme esittelyn ja kahvitarjoilun tällaisille ryhmille. Tapaamisesta voi sopia ottamalla yhteyttä seurakunnan pastoriin.

Mukana maakunnallisessa koulutyössä

Lähetystyö
Nilsiän Helluntaiseurakunta on tukenut lähetystyötä mm. Etiopiassa (erityisesti 1980 -luvun alussa), Venäjän Karjalassa ja Mongoliassa. Myös muita lähetyskohteita on huomioitu rahalahjoituksin ja järjestämällä info-tilaisuuksia.
Etiopian lähetystyö tuli seurakuntaa erityisen lähelle, kun Pentikäisen perhe Nilsiästä oli siellä seurakunnan "nimikkolähettinä". Tuona aikana kuvat Etiopian kuivuudesta ja nälänhädästä havahduttivat koko maailman kampanjoimaan tuon kansan hyväksi.
Viimeisimmäksi seurakuntamme on osallistunut Mongoliassa toimivan kristillisen radiotalon jälleenrakennustyöhön sekä talkootyöpanoksella paikan päällä että rahalahjoituksin.
 KIRJAT - LEHDET - MUSIIKKI

SÄÄTILA NYT

Päivän sää

he.gif
...
Tahkon palvelut.
Nilsiän kaupunki.
Paikallislehti Pitäjäläinen.
...
Lahja lähetystyölle.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  All Rights Reserved © Nilsiän Helluntaiseurakunta 2007 - 2018    
Designed by NPM Homepages | Powered by NPM Homepages Site Manager